Size daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kişisel verilerinizi mevzuata uygun olarak Çerezler aracılığıyla kaydedip işliyoruz. Ayrıntılı bilgiye Çerez Politikası ’ndan ulaşabilirsiniz.

GTA 6'NIN FRAGMANI YAYINLANDI!

Rockstar Games’in efsanevi oyun serisi GTA’nın merakla beklenen altıncı oyunu "GTA VI" resmi fragmanıyla nihayet karşımızda! GTA hayranlarını heyecanlandıran bu yeni serüvene birlikte göz atalım.

Muazzam bir açık dünya grafikleriyle başlayan fragmanda şehrin detaylarındaki gerçeklik göz kamaştırıyor. Fragman, oyunculara çok sayıda farklı araç ve silah seçeneğiyle dolu geniş bir oyun dünyasının kapılarını aralıyor. Oyuncular, fragmanda gösterilen çeşitli görevler ve aktivitelerle, GTA 6'nın eğlenceli ve çeşitli oyun mekaniklerini keşfetme fırsatına sahip olacak.

GTA 6'nın etkileyici fragmanı, oyuncuları büyüleyici bir suç hikayesinin içine çekerken, aynı zamanda beklenen bir duyuru da sunuyor. Fragmanda duyurulan bilgiler doğrultusunda, heyecanla beklenen GTA 6, 2025 yılında konsollardaki yerini alacak. Bilgisayar sürümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu.


Diğer Haberler