PUBG Mobile 11. Sezon 10 Ocak'ta başladı!
0.16.5 güncellemesi, Android cihazlarda 0.14 GB ve iOS cihazlarda ise 0.17 GB depolama alanı gerektirmektedir. Farklı PUBG Mobile sürümlerini kullanan oyuncuların, birbirlerini oyun içinde davet edemeyecekleri için mutlaka bu güncellemeyi yapmaları gerekiyor!
Yeni PUBG Mobile güncellemesini 15 Ocak'a kadar yapan oyuncular 20 Gümüş, 2.000 BP ve 1 Mavi Planör İzi kazanacak.
PUBG Mobile 0.16.5 güncellemesi, Hakimiyet adlı yeni bir oyun modunu, yeni bir aracı, Arena (TDM) adlı yeni bir haritayı oyunseverlerin deneyimine sundu.
Hakimiyet & Arena:
Yarın Operasyonu adıyla çıkan yeni sezonda PUBG Mobilecılar, yeni harita Arena'da “Şehir”e girip, mavi veya kırmızı takımdan birini seçerek 4’e 4 maçlar yapabilecek. Arena haritasında oyuncular kendi mühimmatlarından kullanmak yerine yerden istedikleri silahı alıp antrenman yapabilecek.
Tüm bu yeniliklere ek olarak, hesabını 11. Sezon RP'ye yükselten oyuncular yeni ödüller ve kaliteli giysiler kazanma fırsatı yakalayacak. 11. Sezon Royale Pass'te neler var? >>
Hafif Kar Aracı:
Klasik modda sadece Vikendi haritasında bulunan bu yeni araç, 2 kişilik. Orijinal Kar Aracı’na göre daha hızlı ve daha kolay hareket ediyor fakar daha kolay hasar alıyor. Snowbike haritaya eklendikten sonra Hafif Kar Aracı Vikendi'ye veda edecek.